Sabahattin Ali yorumuna tam not

Sabahattin Ali yorumuna tam not

Ferhat Göçer’in tek kişilik performansıyla sahnelenen ‘Aldırma Gönül’ oyunu 11 Aralık tarihinde UNIQ Hall’de seyircisi ile buluştu.

Türk Edebiyatının en önemli yazarlarından biri olan Sabahattin Ali’nin hayatından kesitlerin sahnelendiği ve şiirlerinden bestelenmiş sevilen şarkılarının söylendiği, ünlü sanatçı Ferhat Göçer’in muhteşem performansıyla hazırlanan ‘Aldırma Gönül’ tiyatroseverlere perdelerini açtı.

Sabahattin Ali'nin kızı Filiz Ali'nin çocuklarıyla birlikte katıldığı gecede Filiz Ali duygu dolu anlar yaşadı.''Oyunu izlerken gözlerim doldu, tüylerim diken diken oldu. Hem hüzünlendim hem gülümsediğim anıları hatırladım. Ferhat Göçer'i ve Ezel Akay'ı emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Babamı doğru yansıtan bir proje olmuş, babamın esprili yanlarını da göstermiş bu proje. Umarım herkes izler'' diyerek duygularını dile getirdi.

Usta yönetmen Ezel Akay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Sabahattin Ali’nin hafızalara kazınan Aldırma Gönül, Leylim Ley ve Göklerde Kartal Gibiydim gibi çok özel eserleriyle hazırlanan oyun sevenlerine sanat dolu anlar yaşattı.