15 bin dolar ödüllü dijital sanat yarışması

15 bin dolar ödüllü dijital sanat yarışması

Samsung ve Niio Art, görsel sanatları “The Wall”da herkese tanıtacağı dijital sanat yarışmasını başlattı. Birinci olan eserin sahibine ise 15.000 dolar nakit ödül verilecek.

Samsung Electronics, yeni medya sanat eserlerinin sergilendiği bir platform olan Niio Art iş birliği ile hayata geçirdiği dijital sanat yarışmasının başladığını duyurdu. İster amatör ister profesyonel olsun tüm sanatçıların katılımına açık olan Samsung Wall x Niio Sanat Ödülleri, dünyanın dört bir yanından en ilham verici dijital sanat eserlerini keşfetmeyi amaçlıyor. Adaylar eserlerini 4K Micro LED dijital sanat tuvali olan Samsung’un The Wall televizyonunun devasa ekranında en yüksek kalitede ve uluslararası çapta sergileme fırsatını yakalamak ve 15.000 dolar nakit ödülünü kazanmak için yarışacak. Yarışma; Kore, Singapur, İngiltere ve ABD dâhil olmak üzere on teşhir alanında gerçekleşecek yaz sergileriyle sona erecek.

Yarışma hakkında daha fazla bilgi ve eserlerinizi yollamak için https://www.niio.com/get/the-wall-open-call/ adresini, The Wall’u keşfetmek için https://displaysolutions.samsung.com/led-signage/the-wall adresini ziyaret edebilirsiniz.