Fringee Festivali'ne başvurular devam ediyor

Fringee Festivali'ne başvurular devam ediyor

Çocuklara ve gençlere yönelik alternatif performans sanatları festivali Fringee - The Younger One için başvurular 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Fringee - The Younger One, geçtiğimiz Eylül ayında ilki yapılan Istanbul Fringe Festivali’ni seyircilerle buluşturan Istanbul Fringe ile 2011’den bu yana Ayla Algan sanat yönetmenliğinde yaratıcı drama ve sanat eğitimleri gerçekleştiren İstanbul Drama Sanat Akademisi’nin ortaklığıyla organize edilecek. Türkiye’de 9-12 ve 12-15 yaşlarındaki bireylere hitap edecek bir festival olmayı amaçlayan Fringee - The Younger One, 3 gün boyunca İstanbul’un farklı noktalarına yayılacak.

Çocukların ve gençlerin ilham veren sahne sanatları dünyasını keşfetme fırsatı bulabilecekleri yeni bir sanat platformu oluşturmak isteyen Fringee - The Younger One için başvurular başladı.

Türkiye’den ve yurt dışından tiyatro, dans, performans, sirk, palyaço, kukla ve pandomim gibi disiplinlerde işlerin ağırlanacağı festivale başvurular www.fringeistanbul.com/fringee-the-younger-one-tr adresindeki link üzerinden yapılabiliyor.