'Samsara Multidisipliner Resim Sergisi' açıldı

'Samsara Multidisipliner Resim Sergisi' açıldı

Sanatçı Ebru Ceylan’ın uzun yıllardır üzerinde çalıştığı “Samsara” adlı projesinin lansmanı, Yapı Kredi Bomontiada’da sanat ve iş dünyasının yanı sıra birçok davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Ebru Ceylan’ın, 22 Şubat-1 Mart 2020 tarihleri arasında Yapı Kredi Bomontiada’da sanatseverlerle buluşturacağı Samsara Multidisipliner Resim Sergisi, özel bir lansmanla açıldı. Geceye sanat ve iş dünyasının yanı sıra birçok davetli ve basın mensubu katılım gösterdi. Lansmanda sanatın izleyiciler üzerindeki anlık etkisinin ölçümlendiği “To Be 2” bölümü ise davetliler tarafından en merak edilen ve keyifle deneyimlenen bölüm oldu.

Birden çok bölümün ve temanın yer aldığı proje, içerik olarak da Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Sergi, projenin atölye ve üretim süreçlerinin yer aldığı “To Be”, barış temasının da yer aldığı “How”, sanatın izleyiciler üzerindeki anlık etkisinin ölçümleneceği “To Be 2” ile Konuşan Resimler’in devamı olarak, “Anadolu’nun Ozanları” bölümlerinden oluşuyor.

Multidisipliner sanat deneyimi “Samsara” projesi, 22 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Yapı Kredi Bomontiada 4. katta ziyaretçilerini ağırlayacak.