Ünlü ve usta isimler 'Sonsuz Oda'da

Ünlü ve usta isimler 'Sonsuz Oda'da

Hayallerinize, odanızdan çıkmadan ulaşabileceğiniz 'Sonsuz Oda' projesi Film-TV, Müzik ve Spor kategorilerinde, alanında uzmanlaşmış kişileri evinize, odanıza ve hatta cebinize kadar getirmeye hazırlanıyor.

Oyuncu, yönetmen ya da senarist mi olmak istiyorsunuz? Belki müzisyen belki de sporcu?

‘Usta isimlerden ders alma fırsatını kaçırmayın!’

Sanatçı ve eğitmen Süeda Çil tarafından planlanan 'Sonsuz Oda' Film-TV başlığında Demet Akbağ, Gani Müjde, Çağan Irmak, Faruk Teber, İrfan Şahin, Sumru Yavrucuk, Harika Uygur, Öykü Gürman, Arif Pişkin, Derya Alabora, Tümay Özokur, Mustafa Şevki Doğan, Aslı Bekiroğlu gibi isimler bulunuyor.

İlk etapta Film-TV kategorisi ile yayına girecek olan Sonsuz Oda 2020 yılının ilk aylarında Müzik ve Spor kategorilerinde de hizmet vermeye başlayacak. Müzik kategorisinde Harun Tekin, İskender Paydaş, Tarkan Gözübüyük, Ömer Özgür, Kerem Özyeğen, Spor kategorisinde Cüneyt Çakır, Ertuğrul Sağlam, Fernando Muslera gibi Türkiye’nin önde gelen usta ve popüler isimleri sizleri ulaşmak istediğiniz hedeflere bir adım daha yakınlaştıracak.

Her nerede olursanız olun cep telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan girerek ulaşabileceğiniz online çevrimiçi ders programlarıyla uzmanlaşmak istediğiniz alanlarda hızla ilerleyebileceğiniz 'Sonsuz Oda' projesi, A’dan Z’ye kadar adeta canlı bir kütüphane olmaya aday olacak.