Gözleri oyulan köpek hayatını kaybetti

Hakkari'nin Zap Suyu kenarında iki gözü oyulmuş bir köpek bulundu. Güvenlik korucusu tarafından çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler hayvanseverleri harekete geçirirken, tedavisi başarılı olmayan köpeğin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Hakkari-Çukurca karayolu üzerindeki taş ocağı yakınından geçen Zap Suyu kenarında gözleri oyulmuş köpek bulundu. Bölgede görevli güvenlik korucusunun bulduğu köpeğin fotoğraf ve videosu sosyal medyadan paylaşıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından Hakkari Belediyesi Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Cüneyt Epcim, yaptığı açıklamada olayı duyar duymaz inceleme başlattıklarını ve konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Belediye Veteriner İşleri Müdürü Emrullah Kanar da olayı polislerin kendilerine haber verdiğini söyledi.

Bunun üzerine ekiplerle olay yerine gittiklerini anlatan Kanar, şöyle konuştu:

"Orada bahsedilen köpeği aradık. Bir süre sonra köpeği bir taşın altında bulduk. Köpeği oradan alarak belediye veteriner kliniğine getirdik. Köpeğin iki gözü çıkartılmıştı. Burada gerekli tetkikleri uyguladığımız köpek tedaviye cevap vermeyerek telef oldu. Ardından köpeği uygun bir yerde gömdük."

3. Sayfa Haberleri

Fenerbahçe - Galatasaray tartışmasında kan aktı: 1 ölü
Tırların olduğu yolda indirilen çocuğa tır çarptı
Annesini satırla yaralayan zanlı tutuklandı
Sahilde erkek cesedi bulundu
İstanbul Silivri TEM Otoyolu'nda katliam gibi kaza: 6 ölü, 2 yaralı