Polisten kaçıyordu, polise muhtaç kaldı

Antalya'da, kumar oynanan adrese polis ekipleri tarafından baskın düzenlendi.

Muratpaşa ilçesine bağlı Sinan Mahallesi'nde meydanında saat 00.30 sıralarında, bir iş hanında kumar oynandığı ihbarını alan polis ekipleri, adrese baskın düzenledi. Adreste tombala oynayan 100'e yakın kişi, polisin geldiğini duyup yan binaya geçmek için pencereden çıkmaya çalıştı.

Pencereden çıkan Recep A.(56), dengesini kaybetti ve üçüncü kattan önce zemin kattaki kafenin tentesine buradan da beton zemine düştü. Yardım için bağıran Recep A.'yı duyan polis ekipleri, binanın diğer girişinin bulunduğu tarafa doğru gittiklerinde yerde kanlar içinde yatan Recep A.'yı gördüler ve sağlık ve itfaiye ekiplerini çağırdılar. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralı, ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaralı Recep A.'nın sağlık durumunun kritik olduğu söylenildi.

Adreste bulunan 100'e yakın kişi, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Gözaltına alınan kişilere, idari para cezası uygulanırken, adreste bulunan ve kumar için kullanılan aletlere de el koyuldu.

3. Sayfa Haberleri

Tırların olduğu yolda indirilen çocuğa tır çarptı
Annesini satırla yaralayan zanlı tutuklandı
Sahilde erkek cesedi bulundu
İstanbul Silivri TEM Otoyolu'nda katliam gibi kaza: 6 ölü, 2 yaralı
Niğde'de katliam gibi kaza: 4 ölü, 15 yaralı