Bodrum halk plajları 1 Haziran'a hazırlanıyor

Koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında kapatılan plajların 1 Haziran'da açılacağının açıklanmasının ardından Bodrum Belediyesi ekipleri, halk plajlarında çalışmalarına başladı.


Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, sosyal mesafe kuralları gereği halk plajlarında şemsiyeler denizden 3 metre, kendi aralarında ise 5 metre mesafeyle konuluyor. Yapılan çalışmalar kapsamında şemsiye konulmasının dışında soyunma kabinlerinde bakım, plaj genelinde ise tesviye ve temizlik çalışması da yapılıyor.

8 Ayrı ekiple yapılan çalışmalar Kumbahçe, Göltürkbükü, Gölköy, Gündoğan, Gümbet ve Ortakent-Yahşi'de bulunan halk plajlarından başlarken ekipler, belirlenen plan doğrultusunda ilçe genelindeki 10'u mavi bayraklı toplamda 30 halk plajını koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirlerine uygun olarak hazırlayacak.

Çevre Haberleri

Bursa’da su krizi: barajlar kurudu, tarım tehlikede!
Marmara'da Tatbikat 7 şehirde eşzamanlı 7,5'luk deprem alarmı! sirenler çalacak
Rize sel felaketinde yavru ayıların can telaşı böyle görüntülendi
Balıkesir'de peş peşe iki deprem!
Kangurular neden geri geri yürüyemezler? Kangurular nasıl yürür?