9 ay beş kuruş vermeden yaşadı

Brezilyalı dolandırıcı İsveç’in başkenti’deki Stockholm'da 17 değişik otelde dokuz ay boyunca beş kuruş ödemeden yaşamayı başardı.

En son kaldığı Scandic Hotel’de Mayıs ayında yakalanarak tutuklanan Brezilyalı çıkarıldığı mahkemede ağırlaştırılmış dolandırıcılık suçundan sekiz ay hapis cezasına çarptırıldı. 

Dolandırdığı bütün hotellere aynı site üzerinden rezervasyon yaptıran dolandırıcı, hotel girişlrinde bagajının gecikeceğini, bu nedenle de hemen ödeme yapamayacığını söyleyerek kredi kartı bilgilerini bıraktı.

Brezilyalı, kaldığı hotellerden kaybolduktan sonra kredi kartı bilgileri üzerinden yapılan araştırmalarda, kartın yeterli bakiyeye sahip olmadığı anlaşıldı. 

Mahkemeye tanıkların ifadeleri, 28 yaşındaki Brezilyalının cep telefonundaki GPS pozisyonları, wi-fi bağlantıları ve Facebook paylaşımları delil olarak sunuldu. 

Dünya Haberleri

Bu sefer sosyal medya: İspanya'nın Fas sınırı yine tehlikede
Rusya'da yakıt alarmı!
İran ABD Üssünü Vurdu! 2 Asker Öldü, Bir Asker Kayıp
İndus'ta su krizi iddialarına yanıt
Türk Askeri Kargo Uçakları Sudan Sınırına Yakın Doğu El-Aveynat’a İniyor