ABD Büyükelçiliğinin önündeki kalabalık artıyor

Önceki gün Suriye ve Irak'taki 5 bölgeyi vuran ve 19 kişiyi ölümüne ve 35 kişinin yaralanmasına sebep olan Amerika Birleşik Devletleri'nin Bağdat Büyükelçiliği önündeki eylem büyüyor

Irak'ta İran'a yakın grupların Amerika Birleşik Devletleri'nin Bağdat Büyükelçiliği önündeki gösterileri ikinci gününde de devam ediyor.
Şii milis gücü Haşdi Şabi ve ona bağlı Hizbullah Tugayları taraftarları, bugün de Bağdat'taki Yeşil Bölge'de bulunan Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği binası önünde toplanmayı sürdürüyor.

 Amerika Birleşik Devletleri karşıtı sloganlar atan göstericileri dağıtmak için alana ara ara göz yaşartıcı gaz ve ses bombası atılmasına rağmen göstericiler dağılmayı reddediyor.

Atılan gazdan etkilenenler ambulanslarla etraftaki hastanelere taşınırken, göstericilerin ayakkabılarını göstermeleri dikkat çekti

Yeşil Bölge etrafındaki üst düzey güvenlik tedbirleri devam ederken, hükümet yetkilileri ve Haşdi Şabi'ye yakın çevreler dışında medya dahil kimsenin bölgeye girişine müsaade edilmiyor. 

Dünya Haberleri

Telefon şifresini böyle yapanlar yandı! Resmen yasaklanıyor
Kıskanç Almanya bize özendi
Ünlü gofret markası için marketlerden acil toplatma kararı!
ABD kampüslerinde İsrail protestoları yayılıyor!
Kayıp modelin cesedi bulundu! Böyle tespit ettiler