ABD’den İran’a yalancı çıkışı

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, düzenlediği basın toplantısında, İran'ın nükleer programıyla ilgili 2015 yılında imzaladığı anlaşmaya uymadığını açıkladı.

2015 yılında imzalanan ve İran’ın nükleer araştırmalarını kısıtlayan anlaşma Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders’ın bugün düzenlediği basın toplantısına konu oldu. Sander yaptığı açıklamada “İran’ın 2015 yılında imzaladığı anlaşmadan sonra nükleer araştırmalar alanında eskisine oranla çok daha fazla gelişme kaydettiğini görüyoruz. Buradaki problem anlaşmanın baştan yanlış olması. İran anlaşma hakkında baştan sona yalan söyledi” dedi.

“DÜRÜST OLMAYAN AKTÖRLER”

Reuters’ın haberine göre; Sözcü Sarah Sanders, “Onlar dürüst  olmayan aktörlerdi, böylece anlaşma doğru olmayan şeyler üzerine yapıldı. Bizim  de şimdi bununla ilgili büyük bir problemimiz var.” şeklinde konuştu.

Dünya Haberleri

ABD’den İran’a havayolu darbesi! Tarih verildi: Uçuşlar durma noktasına gelecek
Suudi Arabistan’da Saldırı Alarmı! Mekke Dahil 3 Kentte Tehlike Uyarısı
Avrupa'da 9 Ülke Giriş-Çıkış Sistemini Erteledi: Türk Yolcuları da İlgilendiriyor
BM 164 oyla kabul etti: Dünya haritalarında yeni dönem başlıyor
ABD: İran’a yönelik saldırı dalgası tamamlandı