Çikolata taşıyan TIR devrildi

Polonya'da başken Varşova ile Poznan şehri arasındaki A2 otoyolunda devrilen bir TIR, yola 24 ton sıvı çikolata saçılmasına neden oldu.

Otobana saçılan çikolatanın sertleşmesiyle yol yapış yapış hale geldi ve altı şeritli yolun tamamında trafik akışı durdu. Yolun temizlenmesi için tonlarca litre sıcak su kullanıldı.

Polonyalı gazeteci Tomasz Malecki izlenimlerini "Otoyolun üzerini kapatmış çikolataya basmamak için hemen yolun kıyısından yürümek istedim ancak kaydım ve kıyıdaki hendeğe düştüm. Bir ayakkabım da çikolatalı yolda saplandı kaldı." sözleriyle aktardı.

Olay yerinde bulunan bir polis de, ağır vasıta aracının bilinmeyen bir sebeple bir engele çaprtığı ve araçtan dağılan çikolatanın iki şeridi tamaman kapladığını bildirdi.

TIR sürücüsünün kolunun kırıldığı kazada başka yaralanan olmadı.

Dünya Haberleri

ABD’den İran’a havayolu darbesi! Tarih verildi: Uçuşlar durma noktasına gelecek
Suudi Arabistan’da Saldırı Alarmı! Mekke Dahil 3 Kentte Tehlike Uyarısı
Avrupa'da 9 Ülke Giriş-Çıkış Sistemini Erteledi: Türk Yolcuları da İlgilendiriyor
BM 164 oyla kabul etti: Dünya haritalarında yeni dönem başlıyor
ABD: İran’a yönelik saldırı dalgası tamamlandı