İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi öldürüldü! Lübnan, İsrail askeri üssünü vurdu! Çok sayıda yaralı var

İsrail'in askeri eğitim üssüne düzenlenen saldırıda İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi öldürüldüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Hizbullah, İsrail'in merkezindeki bir noktaya patlayıcı yüklü insansız hava aracıyla (İHA) saldırı düzenledi.

Patlama neticesinde 4'ünün durumu kritik en az 67 kişinin yaralandığı aktarıldı. Öte yandan İsrail'in hava savunma sistemlerinin hava aracını tespit etmediği, saldırı alarmlarının çalmadığı bildirildi.

Sosyal medyada patlamanın olduğu bölgeye çok sayıda ambulans ve helikopterin sevk edildiği görüldü.

İSRAİL GENELKURMAY BAŞKANI ÖLDÜ MÜ?

Saldırıyı Hizbullah sahiplenirken, İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi öldürüldüğü iddiası da gündemi salladı. Ancak konuyla ilgili İsrail tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

Dünya Haberleri

ABD’den İran’a havayolu darbesi! Tarih verildi: Uçuşlar durma noktasına gelecek
Suudi Arabistan’da Saldırı Alarmı! Mekke Dahil 3 Kentte Tehlike Uyarısı
Avrupa'da 9 Ülke Giriş-Çıkış Sistemini Erteledi: Türk Yolcuları da İlgilendiriyor
BM 164 oyla kabul etti: Dünya haritalarında yeni dönem başlıyor
ABD: İran’a yönelik saldırı dalgası tamamlandı