Kiev'de korku dolu anlar... Zelenski'ye suikast girişimi!

Ukrayna İçişleri Bakan Yardımcısı Yevhen Yenin, Rusya tarafından Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'ye suikast girişiminde bulunulduğunu açıkladı.

Rusya'nın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski’ye yönelik suikast girişimleri sürüyor.

Ukrayna İçişleri Bakanı Yardımcısı Yevhen yaptığı açıklamada, Rusya'nın saldırılarının başlamasının ardından Zelenskiy’e çok sayıda suikast girişiminde bulunulduğunu hatırlattı.

ZELENSKİ'YE SUİKAST GİRİŞİMİ ÖNLENDİ

Yevhen, "Operasyonel kaynaklarımızdan aldığımız bilgiler sayesinde Ukrayna liderine yönelik terör eylemleri önlendi" dedi.

Rusya tarafından muhtemel sabotajlara karşı kendilerinin de karşı sabotaj grupları kurduğunu ve başarılı sonuçlar elde ettiklerini belirten Yenin, şu ifadeleri kullandı:

800'DEN FAZLA KİŞİ GÖZALTINDA

"Askeri saldırıların ilk günlerinden itibaren ulusal polis sabotaj gruplarına karşı mücadelede yer aldı. 123’den fazla karşı sabotaj grubu kuruldu ve bu gruplarda bin 500 kişi yer aldı. Bunun sonuçlarını kısa sürede aldık. Sabotaj ve istihbarat faaliyetlerinden şüphelenilen 800’den fazla kişi gözaltına alındı ve istihbarat servisine teslim edildi."
 

Dünya Haberleri

Tesla satışlarında sert düşüş!
Helikopter kazasından sadece bir kaç dakika önce çekildi! Bir aile yok oldu
Siemens'in İspanya CEO'su Agustin Escobar ve ailesi felakette hayatını kaybetti
Muhtemelen Trump tarafından onaylandı
Türkiye'den Trump'ın açıkladığı yeni gümrük vergilerine ilk tepki