New York'ta bomba paniği

ABD'NİN New York kentinde, La Guardia Havalimanı'nın B terminali, şüpheli ve sahipsiz bir araç bulunduğu gerekçesiyle boşaltıldı

LaGuardia Havalimanı'nın B Terminali'nin önündeki şüpheli aracın kapılarının açık olmasına rağmen, içinde kimsenin bulunmaması yetkilileri harekete geçirdi.

Şüpheli araç nedeniyle, B Terminali'nde bulunan tüm yolcular ve personel, terminal dışına çıkarıldı. Kapatılan terminal yaklaşık 1 saat sonra yeniden açıldı.

LaGuardia Havalimanı'ndaki olayın, New York ve New Jersey'de son bir hafta içinde yaşanan ve 31 kişinin yaralanmasına neden olan bombalı terör eylemlerinden sonra meydana gelmesi, ABD'deki paniği artırdı.


Havalimanındaki olay nedeniyle terminalde büyük bir kaos yaşanırken, bazı kişiler ellerinde valizlerle başka terminallere geçmeye çalıştı. Bazı yolcular ise terminal dışında beklemeyi sürdürdü.

Dünya Haberleri

Netanyahu Trump'ı Çıldırttı! Telefon Görüşmesinde Büyük Fırça
Üsküp'te Batı Balkanlar ve Avrupa Birliği'nin geleceği tartışıldı
Reuters: BAE, İran'a milyarlarca dolarlık fonun önünü açmaya hazırlanıyor
Gagavuzya Özerk Bölgesi Başkanı Evghenia Gutul, Cezaevinden Kitap Yayımladı
İsrail'in katılımının protesto edildiği Eurovision'u Bulgaristan kazandı!