O başbakan için kravat yardımı kampanyası başladı!

Kosova Başbakanı Ramuş Haradinay için kravat yardımı kampanyası başladı.

Başbakan Ramuş Haradinay’ın kendi maaşına zam yapmasını, kravat ve gömlek almak zorunda olmakla savunması ardından, Kosova’da çok sayıda genç Başbakana kravat toplama kampanyası başlattı. Sivil toplum kuruluşu “Beyond The Wall” üyeleri, Başbakan Haradinay için yaklaşık 200 kravat topladı.

“Beyond The Wall” üyeleri Pazar günü sosyal medya üzerinden Başbakan Haradinay için başlattıkları yardım kampanyası büyük ses getirdi. Çok sayıda kişi, kravat ve gömlek satın alabilmek için maaşına zam yapan Başbakana kravat ve gömlek hediye etti.

“Beyond The Wall” üyelerinden Kuştrim Mehmeti, “kendisinin bu tür konular için maaşına zam yapmasına gerek kalmaması için söz konusu kampanyayı başlattık. Başbakana çağrı yapıyoruz. Maaşını rahatlıkla eski haline çevirebilir. Çünkü biz kendisine çok sayıda kravat ve gömlek sağladık” dedi.

Kampanya ile bir yıl boyunca her gün için Başbakana ücretsiz kravat ve gömlek sağlanması amaçlanıyor.
 

Dünya Haberleri

Üsküp'te Batı Balkanlar ve Avrupa Birliği'nin geleceği tartışıldı
Reuters: BAE, İran'a milyarlarca dolarlık fonun önünü açmaya hazırlanıyor
Gagavuzya Özerk Bölgesi Başkanı Evghenia Gutul, Cezaevinden Kitap Yayımladı
İsrail'in katılımının protesto edildiği Eurovision'u Bulgaristan kazandı!
Tamchy SFIT Yönetim Şirketini Kurdu ve Faaliyetlere Hazırlandı