O tarz film yıldızı Rara Knupps seks yaptığı en yaşlı erkeği anlattı! Sadece 10 saniye sürdü

Yetişkin film starı Rara Knupps'un yaşadığı bir seks deneyimi ile ilgili yaptığı itirafla herkesi şok etti.

+18 film yıldızı Rara Knupps'un cinsellik itirafı hayret ettirdi. Birliktelik yaşadığı en yaşlı erkeği anlattan Knupps, Sadece 10 saniye sürdü" dedi.

Knupps sosyal medya hesaplarını son derece aktif şekilde kullanarak önemli bir hayran kitlesine sahip.

Kısa süre içinde 200 bini aşkın takipçisi sayesinde artık bir sosyal medya fenomeni olan film yıldızı, dönüşen isim Pillow Talk podcastinde cinsel hayatına dair çarpıcı bir itirafta bulundu.

SADECE 10 SANİYE SÜRDÜ

Birliktelik yaşadığı en yaşlı erkeği anlatan Knupps "Sadece 10 saniye sürdü" diyerek hayranlarını şaşkına çevirdi.

25 yaşındaki fenomen isim birliktelik yaşadığı en yaşlı erkeğin 80 yaşında olduğunu söyleyerek, "80 yaşında bir milyarderdi. Sadece 10 saniye sürdü" dedi.

RARA KNUPPS KİMDİR?

Gerçek adı Richelle Knupper olan Rara Knupps 4 Ekim 1998, ABD doğumludur. Kendisi model, vlogger, fenomen ve seks işçisidir. Palaye Royale'in solisti Remington Leith'in eski kız arkadaşıdır. Kariyerine liseden ayrıldıktan kısa bir süre sonra striptizci olarak başladı. Ancak Covid-19 sırasında OnlyFans'ta modellik yapmaya ve YouTube vlog'ları oluşturmaya başladı.

Dünya Haberleri

ABD’den İran’a havayolu darbesi! Tarih verildi: Uçuşlar durma noktasına gelecek
Suudi Arabistan’da Saldırı Alarmı! Mekke Dahil 3 Kentte Tehlike Uyarısı
Avrupa'da 9 Ülke Giriş-Çıkış Sistemini Erteledi: Türk Yolcuları da İlgilendiriyor
BM 164 oyla kabul etti: Dünya haritalarında yeni dönem başlıyor
ABD: İran’a yönelik saldırı dalgası tamamlandı