'Pantolonsuz metro günü' yüzlerce katılımcıyla kutlandı!

Başta ABD, Fransa, Almanya ve Çekya olmak üzere birçok ülkede geleneksel olarak gerçekleşen, "Pantolonsuz metro günü" bugün farklı şehirlerde yüzlerce katılımcıyla kutlandı. Kadın, erkek, genç ve yaşlı birçok metro yolcusu soğuk havalara rağmen pantolonlarını çıkararak seyahat etti.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleşen “Pantolonsuz Metro Günü” bu hafta sonu dünyanın farklı metropollerinde gerçekleşti.


Birçok basın mensubunun ve sosyal medya kullanıcısının dikkatini çeken etkinlikte katılımcılar zaman zaman eksi derecelere inen havalara rağmen altlarında sadece iç çamaşırı giyerek yolculuk etti.

Birçok yolcunun garip bakışları arasında seyahat eden katılımcılar, kah kitap okudu kah sohbet etti.

Özellikle Almanya’nın başkenti Berlin ve Çekya’nın başkenti Prag’da çok kalabalık gruplar metroyla bu şekilde yolculuk etmeyi tercih etti.

Dünya Haberleri

Bu sefer sosyal medya: İspanya'nın Fas sınırı yine tehlikede
Rusya'da yakıt alarmı!
İran ABD Üssünü Vurdu! 2 Asker Öldü, Bir Asker Kayıp
İndus'ta su krizi iddialarına yanıt
Türk Askeri Kargo Uçakları Sudan Sınırına Yakın Doğu El-Aveynat’a İniyor