Soyer’den Paris Belediye Başkanı’na Fransızca yanıt

Paris'in Sosyalist Partili Belediye Başkanı Anne Hidalgo, resmi Twitter hesabından, 31 Mart seçimlerinde İstanbul, Ankara ve İzmir'i kazanan CHP adaylarını tebrik etmesi üzerine İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer Fransızca cevap verdi.

Paris'in Sosyalist Partili Belediye Başkanı Anne Hidalgo, resmi Twitter hesabından, 31 Mart seçimlerinde İstanbul, Ankara ve İzmir'i kazanan CHP adayları Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer'i tebrik etmişti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kendisini tebrik eden Hidalgo’ya Fransızca yanıt verdi.

Twitter hesabından cevap yazan Soyer, ” Arkadaşlık ve dayanışma dolu sıcak mesajınız için çok teşekkür ederim. Sizi çok yakında İzmir’de ağırlamayı dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Dünya Haberleri

Birim 8200 ve %700 Siber Hücum
İran füzeleri için erken uyarı vermekte zorlanabiliriz, halk sığınaklara yakın dursun
Yapay Zeka İran-İsrail Gerilimini Değerlendirdi: Savaşta Kim Üstün Gelecek?
Çin Detayı Dikkat Çekti!
İran Sağlık Bakanlığı'ndan flaş açıklama!