Toplu düğün töreninde skandal: Kız kardeşler yanlış damatla evlendi

Düğün geleneğinin çok yoğun ve aktif olduğu Hindistan'da düzenlenen bir toplu düğün merasiminde şaşkınlık yaratan bir olay yaşandı.

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinin Aslana köyünde düzenlenen toplu düğün talihsiz bir elektrik kesintisi nedeniyle şaşkınlık yaratan bir olay yaşandı. Elektrik kesintisi nedeniyle yaşanan kargaşada rahip ayinlere devam etti ama yanlışlıkla çiftleri karıştırdı. Karanlıkta kız kardeşleri birbirine karıştıran nikah memuru genç kadınları başka damatlarla evlendirdi. Skandal, elektrik tekrar gelince ortaya çıktı.

GELİNLERİN BABASI KONUŞTU

Gelinlerin babası Ramesh Lal, rahibin kafasının karışmış olabileceğini çünkü iki kadının da kırmızı elbiseler içinde ve yüzlerinde peçeler olduğunu öne sürdü.

Çiftin evlendikleri erkekleri tanıyıp tanımadıkları belli değil. Hata daha sonra düzeltilmiş olsa da, enerji talebindeki artış nedeniyle Hindistan'da elektrik kesintilerinin yaygınlığının altını çiziyor.

ŞİRKETLER ELEKTRİK KESİNTİSİNE BAŞVURDU

Hindistan genelinde sıcaklıklar yüksek olduğundan, şirketler talebi karşılamak için elektrik kesintisine başvurdu. Güney Asya ülkesinde bir milyardan fazla insan, "buldukları gölgede nefes nefese kalmalarına" neden olan rekor kıran bir sıcak dalgasıyla karşı karşıya. Komşu Pakistan 61 yılın en sıcak Mart'ını yaşarken , kuzey Hindistan'da sıcaklıklar 47 dereceye yükseldi.

Dünya Haberleri

Telefon şifresini böyle yapanlar yandı! Resmen yasaklanıyor
Kıskanç Almanya bize özendi
Ünlü gofret markası için marketlerden acil toplatma kararı!
ABD kampüslerinde İsrail protestoları yayılıyor!
Kayıp modelin cesedi bulundu! Böyle tespit ettiler