Trump’a protesto: Vatan haini, ülkene sahip çık

ABD Başkanı Donald Trump’a, Rus bayrağı atarak “Vatan haini, ülkene sahip çık” diye tepki gösteren protestocuyu polisler gözaltına aldı.

ABD Başkanı Donald Trump, Ryan Clayton adında kravat ve takım elbiseli bir protestocu tarafından, Cumhuriyetçi senatör ve Senato çoğunluk lideri Mitch McConnell ile birlikte öğle yemeği için yürüyerek Capitol'a giderken Rus bayraklı protestoya uğradı. 

ABD Başkanı Donald Trump’a Rusya bayrağı atan protestocu Ryan Clayton'un, Trump'ın görevden alınmasını isteyen “Amerikalılar Alma Hareketi” adlı bir grubun üyesi olduğu açıklandı. 

Protestocunun, temmuz ayında Senato binasında Trump'ın damadı Jared Kushner'a da Rus bayrağı fırlattığı belirtildi.

Başkent Washington polisinin, gazetecilerin dahil giriş yapmakta zorlandığı binaya protestocunun nasıl girdiğini belirlemeye çalıştığı bildirildi.


 

Dünya Haberleri

Bu sefer sosyal medya: İspanya'nın Fas sınırı yine tehlikede
Rusya'da yakıt alarmı!
İran ABD Üssünü Vurdu! 2 Asker Öldü, Bir Asker Kayıp
İndus'ta su krizi iddialarına yanıt
Türk Askeri Kargo Uçakları Sudan Sınırına Yakın Doğu El-Aveynat’a İniyor