TürkAkım doğal gaz boru hattını havaya uçurmak istediler!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın TürkAkım doğal gaz boru hattına saldırı planladığını açıkladı.

Rusya ve Ukrayna arasında savaş devam ederken iki taraf da ağır kayıplar veriyor. Geçtiğimiz günlerde Kırım Köprüsü'ne saldıran Ukrayna'ya bugün Rusya tarafından çok sert bir misilleme geldi.

Rus güçler, sabah saatlerinde Ukrayna'nın başkenti Kiev'e füze yağdırdı. Karşılıklı savaş adımlarının atıldığı iki ülke arasında tehlikeli durumlar da ortaya çıkıyor.

UKRAYNA'DAN TÜRKAKIM'A SABOTAJ GİRİŞİMİ İDDİASI

Bu bağlamda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna güçlerinin TürkAkım doğal gaz boru hattını havaya uçurmayı denediği iddia edildi.

Daha önce de TürkAkım doğal gaz boru hattına sabotajcılar saldırmış, o anlar Rus güvenlik güçleri tarafından kameralara kaydedilerek, sabotajcıların yakalandığı görüntüler tüm medyaya servis edilmişti.
 

Dünya Haberleri

Tesla satışlarında sert düşüş!
Helikopter kazasından sadece bir kaç dakika önce çekildi! Bir aile yok oldu
Siemens'in İspanya CEO'su Agustin Escobar ve ailesi felakette hayatını kaybetti
Muhtemelen Trump tarafından onaylandı
Türkiye'den Trump'ın açıkladığı yeni gümrük vergilerine ilk tepki