Yunanistan'da hükümet dağılıyor

Yunanistan Savunma Bakanı ve hükümetin küçük ortağı Bağımsız Yunanlar Partisi (ANEL) Başkanı Panos Kammenos, koalisyon hükümetinden ayrılacaklarını açıkladı.

Yunanistan Savunma Bakanı ve hükümetin küçük ortağı Bağımsız Yunanlar Partisi (ANEL) Başkanı Panos Kammenos, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile yaklaşık yarım saatlik görüşmesinin ardından Başbakanlık binası önünde gazetecilere açıklamada bulundu.

Yaklaşık 4 yıldır "milli birlik hükümetinde" yer alarak ülkeyi memorandumlardan çıkardıklarını ifade eden Kammenos, "Makedonya'nın ismi konusunda bu iş birliğinin devam edemeyeceğini Başbakana söyledim. Hükümette kalamayız" dedi.

Kammenos, Başbakana iş birliği için teşekkür ettiğini belirterek "Bağımsız Yunanlar hükümetten ayrılıyor" ifadesini kullandı.

Dünya Haberleri

ABD’den İran’a havayolu darbesi! Tarih verildi: Uçuşlar durma noktasına gelecek
Suudi Arabistan’da Saldırı Alarmı! Mekke Dahil 3 Kentte Tehlike Uyarısı
Avrupa'da 9 Ülke Giriş-Çıkış Sistemini Erteledi: Türk Yolcuları da İlgilendiriyor
BM 164 oyla kabul etti: Dünya haritalarında yeni dönem başlıyor
ABD: İran’a yönelik saldırı dalgası tamamlandı