Zelenski evini Rus çifte kiraladı! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ruslar'a yönelik boykot çağrısına devam ederken, kendisnin İtalya'daki villasını Rus bir çifte kiraladığı gün yüzüne çıktı.

Reuters'in haberine göre, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in AB'nin tüm Rusya vatandaşlarına vize yasağı uygulanması çağrılarına rağmen İtalya'nın sahil kasabası Forte dei Marmi'deki villasını bir Rus çifte kiraladığı ortaya çıktı.

50 BİN EURO'YA KİRALADILAR

Habere göre Londra'da ikamet eden çift, villayı pazarlıkla 50 bin euro karşılığında bir ay boyunca kiraladı. Zelenskiy, söz konusu mülkü aktörlük yaptığı zamanda 4 milyon euro'ya satın almıştı.

KİMLİKLERİ AÇIKLANMADI

Çiftin kimliği açıklanmayan haberde, sosyal medya paylaşımlarının iki katlı, bir bahçe ve yüzme havuzu içeren villada ikamet ettiklerini kanıtladığı belirtildi. Öte yandan Corriere Della Serra gazetesinin ulaştığı bir kaynak, kiracıların Rus olmadığını belirterek, mahremiyet gerekçesiyle haklarında daha fazla bilgi vermedi.

Kiracıların 'büyük olasılıkla Rus kökenli' olduğunu, fakat 'uzun zaman önce ikametgahlarını değiştirdiklerini ve muhtemelen İngiliz vatandaşı' olduklarını kaydetti.

Dünya Haberleri

Tesla satışlarında sert düşüş!
Helikopter kazasından sadece bir kaç dakika önce çekildi! Bir aile yok oldu
Siemens'in İspanya CEO'su Agustin Escobar ve ailesi felakette hayatını kaybetti
Muhtemelen Trump tarafından onaylandı
Türkiye'den Trump'ın açıkladığı yeni gümrük vergilerine ilk tepki