250 milyon dolara satılan ünlü AVM acilen kapatıldı! Nedenini öğrenince şok olacaksınız

250 milyon dolara satışı yapılan 23 yıllık dev AVM apar topar kapatıldı. Nedeni herkesi şok etti.

Bursa’da 2001 yılında kurulan ünlü AVM için apar topar kapatma kararı alındı. AVM'nin kapatılması şok etkisi yaratırken, nedeni ise bir hayli şaşırttı.

DEPREME DAYANIKSIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

23 yıldır faaliyet gösteren Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, geçtiğimiz aylarda Atış Yapı tarafından 250 milyon dolara (yaklaşık 8,8 milyar TL) satın alındı. Ancak yapılan Nilüfer Belediyesi tarafından yapılan incelemeler, binanın depreme dayanıksız olduğunu ortaya koydu. Bu tespit üzerine belediye, alışveriş merkezinin tahliyesi için 90 günlük süre tanıdı.

AVM'Yİ BOŞALTMAK İÇİN 31 ARALIK'A KADAR SÜRE VERİLDİ

Belediyenin kararını takiben, Atış Yapı tarafından AVM’deki mağazalara tahliye sürecine ilişkin bilgilendirme yapıldı. İşletmecilere 31 Aralık tarihine kadar AVM’yi boşaltmaları gerektiği iletildi.

AVM İÇİNDEKİ MAĞAZALAR TEK TEK KEPENK İNDİRİYOR

Tahliye süresi dolmadan birçok mağaza şimdiden kapanış işlemlerini tamamladı. Boşaltılan mağazaların ardından AVM’nin bazı bölümleri harabeyi andıran görüntülerle dikkat çekiyor.

Ekonomi Haberleri

Altın son 2.5 ayın en düşük seviyesinde!
Küresel gerilimin ortasında dolarda rekor seviye!
BYD Türkiye'de fabrika kurma planını askıya aldı: Yatırım hamlesinde rota Avrupa'ya kırıldı
Türkiye ve Kanada'dan tarihi imza: Serbest Ticaret Anlaşması için ilk adım atıldı
Bir sigara grubuna daha zam geldi: 3 günde 2. zam...