Dolar ve Euro haftaya nasıl başladı! İşte piyasalardaki son durum

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ekonomiye etkileri izlenmeye devam ediliyor. Dolar kuru yeni haftaya yatay seyirde 18,86 TL'den başlarken, euro 20,15 TL'den alıcı buluyor.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ekonomiye etkileri izlenmeye devam ediliyor. Dolar kuru yeni haftaya yatay seyirde 18,86 TL'den başlarken, euro 20,15 TL'den alıcı buluyor.

Bir süredir yatay seyrini koruyan dolar cuma günü haftalık işlem seyrini 18,87 liradan kapatmıştı. Depremin 15’inci günü olan haftanın ilk işlem gününe de dolar 18,86 seviyesinden başladı.

Cuma günü resmi işlem saatini 20,08 liradan tamamlayan euro kuru ise yeni haftaya 20,15 liradan başladı.

Öte yandan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB) tarafından 23 Şubat Perşembe günü açıklanacak. TCMB'nin deprem felaketinden politika faizi ile ilgili vereceği karar merakla bekleniyor. Şu an politika faizi yüzde 9'da bulunuyor. 

Ekonomi Haberleri

Altın fiyatlarında yön bugün belli olacak: Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu?
Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu?
Türkiye’de kişi başına düşen milli gelir açıklandı: Borç alma oranında dev artış
Emekli ve memurun ocak zammında ilk tablo ortaya çıktı: 3 aylık oran belli oldu
TÜİK eylül ayı enflasyonunu açıkladı: Yıllık enflasyon yüzde 29,73