Flaş görüntüler İstanbul'dan geldi: 'Çürük sebze' kuyruğu!

Hayat pahalılığının sürekli artmasının ardından yurttaşın alım gücü azalmaya devam ediyor...

İstanbul Kartal'dan gelen fotoğraflarda bir marketin önüne bırakılan altta kalan, ezilen, çürüye sebzeleri için vatandaşlar, alışveriş sepetlerine doldurmak için uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.

UCUZ EKMEK KUYRUKLARI
GerçekGündem'in haberine göre, zamlardan nasibini alan gıda ürünlerinden biri de ekmek oldu. 3 ile 3.5 lira arasında satılan ekmeği market ve fırınlardan alamayan vatandaşlar, Halk Ekmek Büfeleri'nin önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Metrelerce uzayan ucuz ekmek kuyrukları, Türkiye gündemini uzun süre meşgul ediyor. 

BU KEZ DE 'ÇÜRÜK' SEBZE KUYRUĞU
Ülkenin birçok noktasında oluşan ucuz ekmek ve akaryakıt kuyruklarına bugün bir yenisi daha eklendi. 

İstanbul Kartal'da bir marketin önünde vatandaşlar, alışveriş arabaları ile marketin diğer şubelerinde  altta kalan, ezilen, çürüyen sebze ve meyveleri almak için uzun kuyruklar oluşturdu. 

Ekonomi Haberleri

İtalyan gazeteden Trump’a ağır manşet
Temmuz 2026 en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Zam tablosunda senaryo netleşiyor
Avrupa Birliği'nden Rusya'ya yeni darbe: 21'inci yaptırım paketi yolda
Rezone İnşaat Mühendislik Hizmetleri Konusunda Öncü Firma
Altın fiyatlarında yön yukarı: Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu?