İstanbul'da ekmeğe büyük zam!

İstanbul'da ekmeğe zam geldi fakat bu zam duyurulmadı! İstanbul Ticaret Odası'na bağlı fırınlar ekmeğe 25 kuruş zam yaptı ekmek 1.50 TL'ye satılmaya başlandı. Fırıncılar Odası'na bağlı olanlar ise ilerleyen günlerde zam yapacaklarını belirtti.

Ekmek fiyatlarına gizli zam geldi. İstanbul ekmek Fırıncıları Odası Başkanı Erdoğan Çetin ekmeğe 25 kuruşluk bir zammın geldiğini ve 1,25 lira olan ekmek fiyatının 1,50 TL’ye çıktığını söyledi.

Sozcu gazetesinden Derin Gökçe'nin haberine göre, İstanbul ekmek Fırıncıları Odası Başkanı Erdoğan Çetin yaptığı açıklamada ekmeğe zam geldiğini söyledi. Çetin, “Fırıncılar İstanbul’da ikiye ayrılıyor. İstanbul Ticaret Odası’na üyeler ekmeğe 25 kuruşluk bir zam yaptı. Esnaf odası olarak biz de ilerleyen günlerde yapmayı planlıyoruz” dedi.

MALİYETLER YÜKSELDİ

Un çuvalının 70 liradan 90 liraya çıktığını söyleyen İstanbul ekmek Fırıncıları Odası Başkanı Erdoğan Çetin, “Un fiyatları çok zamlandı. Biz de ekmeğe zam yapmak durumunda kaldık. Ayrıca maliyetlerimizde fazlasıyla arttı.” dedi.

1,5 TL OLDU

İstanbul’un bazı semtlerinde ekmek 1.5 TL’ye satılmaya başlandı. Örneğin Şişli, Osmanbey ve Feriköy’de ekmek bazı fırınlarda 1.5 TL’ye satılıyor.

Ekonomi Haberleri

Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu?
Türkiye’de kişi başına düşen milli gelir açıklandı: Borç alma oranında dev artış
Emekli ve memurun ocak zammında ilk tablo ortaya çıktı: 3 aylık oran belli oldu
TÜİK eylül ayı enflasyonunu açıkladı: Yıllık enflasyon yüzde 29,73
ENAG eylül ayı enflasyonunu açıkladı: Yıllık enflasyon yüzde 46,61