amp-list#vidoomy-slider amp-iframe#slider { position: fixed; } ×
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Gözden Kaçmasın
  • Politika
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Yerel
  • Kültür Sanat
  • Teknoloji
  • Spor
  • Magazin
  • Yaşam
  • 3. Sayfa
  • Yurt
  • Medya
  • Genel
  • Tbmm
  • Serbest Kürsü
  • Turizm
  • Hava Durumu
☰
  • Anasayfa
  • Foto Galeri

Annenizin çorbalarının lezzetini yakalayabilmeniz için 13 ipucu

Annenizin çorbalarının lezzetini yakalayabilmeniz için 13 ipucu

08 Mart 2018 Perşembe 15:29
115

Kış günlerinin aranan lezzetlerinden olan çorba, hem yemek öncesi hem de sabah kahvaltılarında içilebilmesi ile vazgeçilmezlerimiz arasında yer alıyor. Lezzetli çorbalar pişirmenin yolu ise tariflerin doğru uygulanması, kıvamın tutturulması ve malzemelerin taze olmasından geçiyor. Dünya mutfaklarında da önemli yer tutan çorbanın pek çok çeşidi mevcut.

215

Peki annenizin elinden çıkmış gibi lezzetli çorbalar yapmanın sırrını biliyor musunuz? İşte lezzetli çorbalar için bilmeniz gereken püf noktaları…

315

Çorbalarınıza eklediğiniz suyun sıcak olmasına özen gösterin. Bunun yanında çorbanızı yaparken kısık ateşte pişirmek de önemli bir detaydır.

415

Eğer çorbalarınız için tavuk veya et suyu tableti kullanıyorsanız çorbanıza yağ eklerken dikkatli olmalısınız. Çorbanıza ilave ettiğiniz tabletlerin yağ miktarlarına dikkat ederek çorbanıza ölçülü oranda ekstra yağ eklemelisiniz.

515

Bazen çorbada tuzu fazla kaçırabilirsiniz. Bu durumda hem

615
715
815
915
1015
1115
1215
1315
1415
1515
© 2020

Yurt Gazetesi


‧ Anasayfa ‧ İletişim