amp-list#vidoomy-slider amp-iframe#slider { position: fixed; } ×
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Gözden Kaçmasın
  • Politika
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Yerel
  • Kültür Sanat
  • Teknoloji
  • Spor
  • Magazin
  • Yaşam
  • 3. Sayfa
  • Yurt
  • Medya
  • Genel
  • Tbmm
  • Serbest Kürsü
  • Turizm
  • Hava Durumu
☰
  • Anasayfa
  • Foto Galeri

Doğranmış soğan tehlike saçıyor!

Doğranmış soğan tehlike saçıyor!

21 Şubat 2018 Çarşamba 12:26
17

Çoğumuzun bildiği gibi soğan doğal etkili bir anbiyotik, antioksidan ve vitamin kaynağıdır. Ancak doğranmış çiğ soğanın zararlı olduğunu duymuş muydunuz?

27

Soğan, mutfaklarımızda her mevsimin vazgeçilmez yiyeceğidir. Sağlığımıza olan faydaları saymakla bitmeyen ve etkili bir antibiyotik olan soğan hem çiğ hem de pişmiş olarak sofralarımızda yer almaktadır.

37

Yemeklere lezzet katan ve son yıllarda yaygınlaşan güzellik kürlerinde de kullanılmaya başlanan soğanın çok sayıda yararının yanı sıra bazı zararları olduğunu da biliyor muydunuz. Tüm besinlerde olduğu gibi yanlış kullanımı halinde soğanın vücudumuza yarar değil zarar getirdiği son yapılan araştırmalarda da ortaya çıktı.Araştırmalarda soğanı yanlış tüketmenin ilerleyen zamanlarda vücutta enfeksiyon riskinin oluşmasına hatta sebebi bilinemeyen gıda zehirlenmelerine neden olabileceği belirlendi.

47

Bakterileri mıknatıs gibi çekerVerilen bilgilere göre, çiğ olarak d

57
67
77
© 2020

Yurt Gazetesi


‧ Anasayfa ‧ İletişim