Eylemi sosyal medya üzerinden organize eden protestocu da şunları söyledi:"Bu öncelikle siyasi değil, insani bir eylem. Ben kız çocuğu babasıyım. Onun gelecekte daha rahat olması için bu şekilde destek vermek istedim.
Hemşirenin darp edilmesine şortlu protesto
Hemşirenin darp edilmesine şortlu protesto
114
214
314
414
514
614
714
Protestocu genç, "Kadın kim olursa olsun, hangi siyasi görüşte, hangi inançta olsun istediği gibi giyinen bir kadına müdahale olsun bunun karşısında olurum" dedi.
814
Toplumun her yerinde kadına şiddetin olduğunu ve bir erkek olarak buna duyarsız kalmanın doğru olmayacağını ifade eden eylemci, soysal medyada bu olay nedeniyle toplumda ayrışma yaratmak isteyenleri de eleştirdi.
914
Şiddetin tabii ki karşısındayız. Ama tabii ki en karşı olduğumuz şey, onu izleyen toplum. Biz hepimiz ayrışarak değil, birleşerek toplumumuzu daha kardeşçe, daha insanların birbiriyle doğru yaşadığı bir hale getirmekle ilgili bir görevimiz olduğunu düşünüyorum."
1014
Bu eylem aynı zamanda sadece şortlu bir bayan için değil, toplum
1114
1214
1314
1414