Muğla'nın Marmaris ilçesinde, kış mevsiminde güneşli hava yüzleri güldürdü. Sahil, yürüyüş ve spor yapanlarla dolarken, kafeterya ve restoranlarda oturacak yer kalmadı.
Marmaris'te kış ortasında bahar
Marmaris'te kış ortasında bahar
111
211
311
Marmaris'te 10 gündür etkili olan yağmurlu hava ve şiddetli lodos, yerini güneşli havaya bıraktı.
411
Caddelere konumlandırılmış elektronik termometrelerin 19 dereceyi gösterdiği ilçe merkezinde, vatandaşlarla ilçedeki yerleşik yaşayan yabancılar, sahildeki yürüyüş yoluna akın etti.
511
Atatürk Caddesi'nden Siteler Mahallesi'ne kadar uzanan 7 kilometrelik sahil yolu, renkli görüntülere sahne oldu.
611
Kimileri bisiklete binip sahilde koşarken, kimileri de eşsiz manzarada bol bol öz çekim yaptı. Aileler, kumsalda çocuklarıyla oyunlar oynadı.
711
Yat Limanı ve Uzunyalı sahilindeki restoran ve kafeteryalarda neredeyse oturacak yer kalmadı.
811
Türkmenistan Parkı çocuklarla dolarken, ebeveynler deniz manzarası eşliğinde güneşli havanın tadını çıkardı. Bazıları da sıca
911
1011
1111