Devreye Dışişleri girdi ve kriz aşıldı: Aref Mısır’da

Sihirbaz Aref Ghafour bugün yılan ısırması olayı ile yürekleri ağza getirdi. Mısır ile Türkiye arasındaki vize krizi yüzünden ölüm tehlikesi geçiren Aref Ghafour’un Kahire'ye indiği öğrenildi.

Türkiye'nin, Acun Ilıcalı'nın programlarında yaptığı sihirbazlık gösterileriyle tanıdığı İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafour'ı, Antalya'da kobra yılanı soktu. Sağ kolunun bileğe yakın kısmından ısırılan Aref'in sağlığına kavuşması için Mısır'da bulunan panzehirin iğnesine ihtiyaç olduğu duyuruldu.

Sözcü'nün haberine göre, panzehir iğnesinin yapılması için çok az bir zamanı kalan Aref, Mısır’a gidebilmek için gün boyu yasal prosedürlerin gerçekleşmesini bekledi.

Vize krizi aşılamayınca devreye Dışişleri Bakanlığı girdi. Mısırlı yetkililerle görüşen yetkililer vize krizinin aşılmasını sağladı. Aref tedavisi için uçakla Kahire’ye gitti.

Aref’in buradaki tam teşekküllü bir hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Genel Haberleri

Bilal Erdoğan: 'Bolonez sos' ve 'Tortellini'nin bazı ürünleri helal değil
İlker Canikligil'in Eşi Ebru Tabak Canikligil Kimdir?
Online Basın Bülteni Dağıtımı Servisi: Breles
Milyonlar harcandı, sorunlar çözülmedi!
TNT Haber’in Kurucusu Hasan Ateş Budak: “Dijital Habercilikte Yeni Bir Dönem Başlatıyoruz”