Habertürk gazetesinde deprem devam ediyor

Habertürk gazetesinin 20 Şubat tarihli sayısında önemli bir hataya imza atılmıştı.

Habertürk gazetesi okurları, gazetenin 20 Ocak Salı günkü sayısında önemli bir hatayla karşılaştı. Habertürk'ün ilk sayfasında "20 Şubat 2018 Salı" yazılması gereken tarihin, "20 Ocak 2018 Salı" olarak yazıldığı görüldü.

Hatanın fark edilmesinin ardından internet sitesinden resmi bir açıklama yapan gazete "hatalı tarih" için okurlarından özür diledi.

Hata için okurlarından özür dileyen Habertürk Gazetesi yönetimi 3 yazı işleri müdürü ve düzeltmenlerin de aralarında olduğu 8 kişinin savunmasını aldı. Savunmalar sonunda Görsel Yönetmen Selman Özger'in Deniz isimli yardımcısının görevine dün son verildi.

Bugün ise flaş bir gelişme yaşandı ve Gece Yazı İşleri Müdürü Şahin Bayar ile yazı işlerinde görev yapan bir sayfa sekreteri, bir düzeltmen ve bir matbaa çalışanının da işlerine son verildi.

Böylece Habertürk Gazetesi'ndeki 'tarihi' hata nedeniyle işten çıkartılanların sayısı 5'e yükselmiş oldu.

Genel Haberleri

Bilal Erdoğan: 'Bolonez sos' ve 'Tortellini'nin bazı ürünleri helal değil
İlker Canikligil'in Eşi Ebru Tabak Canikligil Kimdir?
Online Basın Bülteni Dağıtımı Servisi: Breles
Milyonlar harcandı, sorunlar çözülmedi!
TNT Haber’in Kurucusu Hasan Ateş Budak: “Dijital Habercilikte Yeni Bir Dönem Başlatıyoruz”