Mimar evinde ölü bulundu

Bodrum'da yalnız yaşayan peyzaj mimar, 50 yaşındaki Murat Yurtseven, evinde ölü bulundu. Kalp hastası Yurtseven'in kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için cesedi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Peyzaj mimar Murat Yurtseven'den bir süredir haber alamayan komşuları dün saat 23.00 sıralarında durumu polise bildirdi. Yurtseven'in yalnız yaşadığı Kumbahçe Mahallesi, Güvercin Sokak'taki Taş Duvar Sitesi'ndeki eve gelen polis, kapıyı açan olmaması üzerine itfaiye ve Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği'nden yardım istedi. Kapıyı, zorlayarak içeri giren ekipler, Yurtseven'i yatağında hareketsiz buldu. 112 Acil Servis ekibinin yaptığı kontrolde Yurtseven'in öldüğü belirlendi. Kalp hastası Yurtseven'in 2 günlük olduğu belirlenen cesedi, kesin ölüm nedeninin tespidi için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, Yurtseven'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Aynı sitede, geçen 25 Temmuz'da da Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi'nde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğretmeni olan ve Yurtseven gibi yalnız yaşayan 55 yaşındaki Belgin Batuman ölü bulunmuştu.

Genel Haberleri

Japon deprem uzmanı 'her an olabilir' dedi! Türkiye'deki deprem riski taşıyan yerleri açıkladı
Etik ve İtibar Derneği 12. Olağan Genel Kurul İlanı
5 yıl vadeli faizsiz 350.000 TL kredi! Hem de 24 ay ödeme yok!
Baba Vanga'dan 2024'ün korkutan 7 büyük kehaneti: Dünyayı bekleyen tehlike
Naci Görür o ilçede kimse yaşamamalı dedi herkes o ilçeyi araştırmaya başladı