Son dakika: Ege’de deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre, saat 18.56'da Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre, 18.56'da Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremi 4.7 olarak duyurdu.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Muğla'nın bodrum ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yerin 19 km derinliğinde gerçekleşen depremi Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü 4.7 olarak açıkladı.

Genel Haberleri

Bilal Erdoğan: 'Bolonez sos' ve 'Tortellini'nin bazı ürünleri helal değil
İlker Canikligil'in Eşi Ebru Tabak Canikligil Kimdir?
Online Basın Bülteni Dağıtımı Servisi: Breles
Milyonlar harcandı, sorunlar çözülmedi!
TNT Haber’in Kurucusu Hasan Ateş Budak: “Dijital Habercilikte Yeni Bir Dönem Başlatıyoruz”