TTB sitesini eklediler... Devlet Bahçeli fotoğrafını yayınladılar

Afrin hakkında yaptıkları açıklamanın ardından hükümet tarafından eleştirilerin hedefi olan Türk Tabipleri Birliği’nin internet sitesi hacklendi.

Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na ‘Savaş bir halk sağlığı sorunudur’ diyerek karşı çıkan TTB’nin internet sitesi hacklendi ve sitedeki görseller MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin fotoğrafıyla değiştirildi. Bahçeli fotoğraflarının altında ‘Terör Tabipleri Birliği’ yazıldı.Türkiye’deki doktorların büyük çoğunluğunun üye olduğu TTB hakkında Bahçeli dün yaptığı grup toplantısında sert ifadeler kullanmıştı.
Bahçeli’nin ifadeleri şöyleydi:“TTB, ‘Savaş bir halk sağlığı sorunu’ derken vatan hainliği suçu işlemiştir. TTB Türk düşmanıdır, hekimliğin düşmanı, hekimliğin yüz karasıdır. Kapısı kapatılmalıdır. Hem doktorum diyecekler, hem de katillerin safına girip sağlıktan bahsedecekler. Derhal, çok acil, çok seri şekilde hakkında hukuki ve yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır.” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da TTB’nin isminden ‘Türk’ ifadesinin çıkarılacağını söylemişti.

Genel Haberleri

Japon deprem uzmanı 'her an olabilir' dedi! Türkiye'deki deprem riski taşıyan yerleri açıkladı
Etik ve İtibar Derneği 12. Olağan Genel Kurul İlanı
5 yıl vadeli faizsiz 350.000 TL kredi! Hem de 24 ay ödeme yok!
Baba Vanga'dan 2024'ün korkutan 7 büyük kehaneti: Dünyayı bekleyen tehlike
Naci Görür o ilçede kimse yaşamamalı dedi herkes o ilçeyi araştırmaya başladı