Özgün renkleriyle öne çıkan 5 otel

Hotels.com, mimarisi ve dekorasyonlarında kullanılan renklerin özgünlüğüyle, öne çıkan 5 otele ışık tutuyor.

Hotels.com Instagram hesaplarını, paylaşımlarıyla daha renkli hale getirmek isteyen seyahat severler için, dünyanın dört bir yanında renk paletlerinin özgünlüğüyle öne çıkan 5 özel oteli derledi.

Bela Vista Hotel & SPA - Relais & Châteaux, Portimão / Portekiz

Portimão'daki bu 5 yıldızlı otel, yoğun mavi kullanımıyla Portekiz'in ünlü seramik karolarından ilham almış. Krem rengi bir kale içinde yer alan Bela Vista Hotel & Spa'nın dikkat çekici mavi iç mekanı, Atlantik Denizi'ne bakıyor.

Rosas & Xocolate Boutique Hotel, Merida / Meksika

Rosas & Xoclate Hotel, fuşya ve koyu ahşaptan ilham alan tasarımıyla çikolata bağımlıları ve gül tutkunları için ideal. Egzotik avlusuna ışığın girişiyle pembe duvarların suya yansıması, Instagram’da paylaşmak için mükemmel kareler veriyor. Rosas & Xocolate Boutique Hotel, Maya medeniyetinin yaşadığı geleneksel bir kakao tarlasında yer alıyor.

JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa, Phú Quốc / Vietnam

Bir renk cenneti olan bu tatil köyü, Tayland Körfezi'nin ünlü 'Vietnam İncisi'nde, Phu Quoc'ta yer alıyor. Otel, sık bir orman ve engin okyanusun yanı başında, enerji ve birbirinden güzel renkleri içinde barındıran ufak bir şehir gibi. Her bir binası, bir renkten ilham almış sofistike bir tasarıma sahip.

Colony Hotel Palm Beach, Florida / Birleşik Devletler

Bölgenin 'renkli mücevheri' olarak da tanımlanan otel Palm Beach'in en önemli sembollerinden biri. Karakteristik pembe rengiyle tamamlanan klasik İngiliz kolonyal tarzdaki bu otel; gerek süitlerinde, gerekse de villaları ve çatı katlarında geçmişle geleceği en şık şekilde sentezliyor.

The Gritti Palace, Venedik / İtalya

Venedik'teki Santa Maria de la Salud Katedraline bakan bu 16. yüzyıl sarayının tasarımı, renkleri ve dokuları bir üst seviyeye taşıyor. Yoğun kırmızılar, yeşiller ve hatta turuncular ile bezenmiş bu otelin her köşesi, konuklarını özel ve asil bir ortamda ağırlıyor. Müzeler ile dolu çevresi ve Büyük Kanal'a bakan ve kıyas kabul etmeyecek terasa sahip.

Gezi Haberleri

Yunan adalarında kapıda vize dönemi
Tatile gidecekler elinizi çabuk tutun! THY biletleri indirdi
İzmir'de günlerce kişi kullanıyor: Ancak hikayesini sadece İzmirliler biliyor
Vizesiz seyahat edilen 5 ülke. Üstelik İstanbul'a Sivas'tan daha yakınlar...
Bu yaz nereye gitsem diye düşünmeyin! İşte gidilecek en iyi tatil yerleri