136. saatte mucize! İBB ekipleri 7 yaşındaki İsra Tehalmi’yi enkazdan sağ çıkardı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye ekipleri, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin 136'ıncı saatinde Hatay'ın merkezindeki bir enkazdan 7 yaşındaki İsra Tehalmi’yi de sağ olarak kurtardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye ekipleri, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin 136'ncı saatinde Hatay'ın merkezindeki bir enkazdan 7 yaşındaki İsra Tehalmi’yi de sağ olarak kurtardı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden en çok etkilenen kentlerden biri olan Hatay’da, arama kurtarma çalışmaları sürüyor. İBB İtfaiye ekipleri, AFAD koordinasyonuyla Hatay'ın merkezinde yürüttüğü arama kurtarma çalışmalarında, depremin 136. saatinde 7 yaşındaki İsra Tehalmi’yi sağ olarak kurtardı.

İsra Tehalmi, enkazdan çıkarıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

İsra Tehalmi ile birlikte İBB ekiplerince deprem bölgesinde enkaz altından canlı olarak çıkarılan vatandaş sayısı 502'ye yükseldi. 

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’