3600 ek gösterge 'müjdesi' Erdoğan kabine toplantısından sonra açıklayacak

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bir kez daha 'müjde' ifadesini kullanarak 3600 ek göstergeye ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kızılcahamam’da düzenlenen 30’uncu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanışında konuştu. 'Müjde' diyerek 3600 ek gösterge konusunda da açıklamalarda bulunan Erdoğan, yarınki Kabine toplantısının ardından ayrıntıları paylaşacağını söyledi.

KABİNE TOPLANTISININ ARDINDAN DETAYLARI AÇIKLAYACAK

Erdoğan yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Bilindiği gibi çalışan ve emekli memurlarımızla ilgili 3600 ek gösterge çalışmasını yürütüyoruz. Nihayet meclise sunma aşamasına getirdik. Yarınki kabine toplantısının ardından bu hazırlığı detaylarıyla anlatacağım. Bugün sadece daha önce söz verdiğimiz 4 meslek grubunu değil 5 milyonu aşkın memur ve emeklinin meselesini çözdüğümüzün müjdesini paylaşmak istiyorum." 

Gündem Haberleri

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak