Altı muhalif partinin liderleri Seçim Süreci ve Seçim Güvenliği Komisyonu’nun ilk toplantısını yarın Gelecek Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirecek. Toplantı saat 15.00’de başlayacak.
“SEÇİM GÜVENLİĞİNE DAHA ÇOK AĞIRLIK VERECEĞİZ”
Toplantıya ilişkin açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, “Seçim güvenliğine daha çok ağırlık vereceğiz ve seçimin sağlıklı bir şekilde yürümesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. O bakımdan komisyon seçim bitene kadar çalışmalarını yürütür gibime geliyor” dedi. Üstün ayrıca, toplantıların partilerde yapılacağını belirterek toplantıların periyoduna ve içeriğine de görüşmeler sonrası karar verileceğini ifade etti.
KOMİSYONDAKİ İSİMLER BELLİ OLDU
Komisyonda; CHP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat, Saadet Partisi Mahalli İdareler Başkanı Hasan Bitmez, Demokrat Parti Göç ve Sosyal Politikalar Başkanı İlay Aksoy, DEVA Partisi Seçim İşleri Başkanı ve sözcüsü İdris Şahin, Gelecek Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün yer alacak.