Abdullah Öcalan'a 'beyefendi' diyen MHP'li vekile Müsavat Dervişoğlu'ndan yanıt!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, teröristbaşı Abdullah Öcalan'a 'beyefendi' diyen MHP Milletvekili Mehmet Taytak’a yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP'li Mehmet Taytak’ın, “Abdullah Öcalan Beyefendi” şeklindeki sözlerini değerlendirdi.

"BU ALANDA DİLLERİ BİLE SÜRÇMEZDİ"

İYİ Parti lideri, “Eskiden tanıdığım insanlardı onlar, eskiden böyle şeyler demezlerdi, bu alanda dilleri bile sürçmezdi” diye değerlendirdi.

"ESKİDEN BÖYLE ŞEYLER DEMEZLERDİ"

Bir gazetecinin sorusu üzerine, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile ilgili ''beyefendi'' şeklindeki sözlerini değerlendirdi. Dervişoğlu, ''Abdullah Öcalan’ın, Meclis kürsüsüne davet edildiği süreçte bir MHP’li milletvekili bunu demiş olabilir. Eskiden tanıdığım insanlardı onlar, eskiden böyle şeyler demezlerdi, bu alanda dilleri bile sürçmezdi. Bunu her şeye rağmen speküle etmeyi doğru bulmuyorum. Ayrışmak istiyorum. Diğerlerine benzemek istemiyorum'' dedi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bir konuşmasında, ''Abdullah Öcalan Beyefendi mutlaka açıklamasını yapacak'' şeklinde ifadeler kullanmış, konuşmasının ardından ''dilim sürçtü'' şeklide açıklama yapmıştı.

Gündem Haberleri

PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü
"Elimizi taşın altına koyuyoruz..."