Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Altılı Masa'yı hedef aldı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, altılı masa ile ilgili "Altılı masa diye bir masa var, sürekli kuruluyor, toplanıyorlar, sonra dağılıyor" ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, altılı masa ile ilgili konuştu. Muhalefeti eleştiren Bozdağ şöyle dedi:

"MUHALEFETE BAKIN HER ŞEYİ VAADEDİYORLAR"

"Muhalefete bakın, her şeyi vermeyi vadediyorlar. Ülkenin gerçeklerinden kopuk, imkanlarından bihaber, sadece vatandaşı aldatıp oyunu almak için söylemedikleri yalan, çevirmedikleri alavere dalavere yok. Biz milletimizi aldatmadık, imkanları, şartları gördük, yetkiyi ona göre istedik"

Altılı masayı eleştiren Bakan Bozdağ, şöyle devam etti:

"ADAY KONUŞTUNUZ MU?"

"Altılı masa diye bir masa var, sürekli kuruluyor, toplanıyorlar, toplanıyorlar, dağılıyor. Ne konuşuyorlar, duydunuz mu? Duymadık. Aday konuştunuz mu? Yok. Ne konuştunuz? Onu da pek söylemiyorlar ama belli ki konuşup da hallettikleri bir mesele yok."

"TOPLANIYORLAR, TOPLANIYORLAR, DAĞILIYORLAR"

"Bu fotoğraf size neyi hatırlatıyor? Eskiden koalisyon ortakları arasında ihtilaf olunca liderler bir masa etrafında toplanır, ihtilafı çözmek için uğraşırlar çözerlerse o ihtilaf yola konur. Bunlar toplanıyorlar, toplanıyorlar, dağılıyorlar."

"2-3 TANE YENİ SORUNUMUZ ÇIKAR"

"Bu, eski Türkiye'nin fotoğrafı. Bunlar bir araya geldiğinde bir meseleyi konuşup karara bağlayana kadar gündemdeki sorunlar yer değiştirip, 2-3 tane yeni yeni sorunumuz çıkar. Onlar eski sorunu konuşurken, yeni sorunlarla boğuşan bir Türkiye olur. Bunların bu ülkeye verecekleri hiçbir şey yok. Geleceği vadeden, umudu vadeden, yarınları konuşan, yeni söz söyleyen, geçmişte milletimizin beklentilerine cevap vermiş, hayallerini gerçekleştirmiş, gelecekte de gençlerimizin de yetişkinlerimizin beklentilerine cevap verecek yegane kadro cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Cumhur İttifakı'dır, AK Parti'dir."
 

Gündem Haberleri

Hastaneden açıklama geldi
Kurban Bayramı'nın ilk gününde acı bilançoyu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu
'Terörsüz Türkiye' mesajı verildi
CHP ile AKP arasındaki fark herkesi şaşırttı
İmamoğlu’ndan videolu ‘mega proje’ paylaşımı