Adalet Yürüyüşü'nü protesto ederken yuhalandılar!

"Halkımızı uyarıyoruz Kılıçdaroğlu CHP'yi PKK/HDP ile ittifaka hazırlıyor" pankartını açan Vatan Partisi üyelerini Kadıköy'deki vatandaşlar yuhaladılar ve "Hak hukuk adalet" sloganlarıyla protesto etti. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne ilk günden itibaren karşı çıkan Vatan Partisi, İstanbul Kadıköy'de yürüyüşü protesto etmek için basın açıklaması yaptı.

"Halkımızı uyarıyoruz Kılıçdaroğlu CHP'yi PKK/HDP ile ittifaka hazırlıyor" pankartını açan Vatan Partisi üyelerini protesto eden vatandaşlar yuhaladılar ve "Hak hukuk adalet" sloganı attılar.

Vatan Partisini protesto eden vatandaşlar "şehitlerin arkasına saklanmayın", "AKP ile anlaştınız" diye tepki gösterdiler.

Güncel Haberleri

3 yıl sonra evinden çıkan Barış yeniden eve kapandı: “Düzelmek istemiyorum”
YAYDER’de yeni dönem: Yeni yönetim ve denetim kurulları seçildi
Kiralık sosyal konut başvuruları tamamlandı: Kuralar ne zaman çekilecek?
Fon soruşturmasında 6 tutuklama daha: Tutuklu sayısı 51’e yükseldi
Savcı odasındaki pozlarıyla gündem olmuştu: Uyuşturucu testi pozitif çıktı