AFAD'dan 'Babala TV'ye teşekkür eleştirilerine yanıt

AFAD, Babala Tv’ye teşekkür belgesi verilmesi üzerine gelen eleştirilerin ardından sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Babala Tv’ye teşekkür belgesi verilmesi üzerine gelen eleştiriler üzerine, Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla düzenlenen yardım kampanyasına 100 bin TL ve üzere bağış yapan kişilerin tamamına ayrım yapılmaksızın teşekkür belgesi düzenlendiğini açıkladı.

Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla gerçekleştirilen 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasına 100 bin TL ve üzere bağış yapan 1750 bağışçının tamamına teşekkür belgesi verildiğini ifade eden AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Bu kapsamda Babala Tv olarak adlandırılan bağışçı da 500.000 TL bağış yaptığı için teşekkür belgesi düzenlenmiştir" denildi.

Güncel Haberleri

İndirimli satış reklamlarında kurallar değişti: Ticaret Bakanlığı'ndan tüketicilere uyarı
Bolu Dağı Tüneli'nde korkunç kaza: Cenazeye giden aile ölümden döndü!
Peribacası faciasında hayatını kaybetmişlerdi: Yürek yakan detay ortaya çıktı
AKOM'dan İstanbul için kritik uyarı: Sağanak yağış günlerce sürecek
Bakırköy Belediyesi'ne operasyonda yeni gelişme: 39 kişi tutuklandı