AFAD'dan İstanbul'a uyarı: Kuvvetli geliyor

Meteoroloji'den alınan son verilere göre, İstanbul ve Trakya'nın bazı bölgelerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Özellikle Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'un bazı kesimlerinde yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, İstanbul ve Trakya'da yerel kuvvetli yağışlar bekleniyor.

AFAD tarafından yapılan açıklamada, özellikle Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğu, kuzey ve batı kesimlerinde yağışların etkili olacağı belirtildi. İstanbul'da da benzer şekilde yerel kuvvetli yağışlar görülebilir.

Bu kapsamda vatandaşların, yağışların neden olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Ayrıca, Ardahan, Kars, Artvin, Erzurum'un kuzeydoğusu, Ağrı'nın doğusu ve Iğdır'ın bazı bölgelerinde de yağışların etkili olacağı öngörülüyor.

Yetkililer, yağışların olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla gerekli önlemlerin alınmasını tavsiye ediyor.

AFAD ve diğer ilgili kurumlar, vatandaşların güncel hava durumu ve uyarıları takip etmelerini ve gerektiğinde belirtilen güvenlik tedbirlerine uymalarını öneriyor.

Güncel Haberleri

Hatay'da 29 Ekim töreninde duygulandıran görüntü: Atatürk maketini şemsiyesiyle korudu
Mardin'de dünyanın en iyileri arasında gösterilen zeytinin hasadı başladı: Kilosu 400 TL!
Dijital kimlik cüzdanı dönemi başlıyor: Tarih belli oldu
Atatürk’e ve Türk bayrağına hakaret eden öğretmen tutuklandı
Avrupa'da et reklamlarına yasak: İlk adımı Amsterdam attı