Ahmet Davutoğlu'ndan Erdoğan'a "Türkiye Yüzyılı" mesajı! Etkinliğe davet edilmemişlerdi...

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın yapacağı "Türkiye Yüzyılı" toplantısına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, parti genel merkezinde sugün düzenlenen "Gelecekte Gençlik Modelimiz: Acil Eylem Kalıcı Vizyonu Planı" konulu etkinliğe katıldı. 

Erdoğan’ın yarın yapacağı "Türkiye Yüzyılı" toplantısını, hak ve özgürlükler açısından eleştiren Davutoğlu şöyle dedi:

"OTORİTERLİKLE "TÜRKİYE'NİN YÜZYILI" YAZILMAZ"

"Yarın ‘Türkiye’nin Yüzyılı’ diye bir açıklama yapılacağı söyleniyor. ‘Türkiye’nin Yüzyılı’ ne ile yazılır biliyor musunuz? İnsan onuruna saygı duyan özgürlüklerle ve demokratik bir hukuk düzeniyle yazılır. Otoriterlikle ‘Türkiye’nin Yüzyılı’ yazılamaz."

"TÜRKİYE'NİN YÜZILI SANSÜR YASALARIYLA DEĞİL, ÖZGÜR DÜŞÜNCEYLE YAZILACAK"

"15 gün önce sansür yasası çıkaracaksınız, gençlerin atacağı bir tweet, onların tanımladığı bir gerçekliğe aykırı görülecek ve hapse atılabileceksiniz, ‘Türkiye Yüzyılı’ndan’ bahsedeceksiniz. Türkiye’nin Yüzyılı, sansür yasalarıyla değil, özgür düşünceyle yazılacak ve onu bu gençler yazacak. ‘Türkiye’nin Yüzyılı’ yasaklarla değil, ‘Türkiye’nin Yüzyılı’ insan onuruna yakışan insan hak ve özgürlükleriyle yazılacak."

"TÜRKİYE YÜZYILI GÖMLEKLERİ BEMBEYAZ GELECEK GENÇLERİYLE YAZILACAK"

"‘Türkiye Yüzyılı’ mafya çeteleriyle, organize suç örgütleriyle oluşturulan yolsuzluk düzeniyle değil, temiz siyaseti savunan, yüzleri tertemiz, gömlekleri bembeyaz Gelecek gençleriyle yazılacak."

Gündem Haberleri

CHP’de Kurultay Krizi Büyüyor mu? Kayyum Senaryosuna Karşı Olası Hamleler Masada
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP'ye tahsis edilen 879 aracı açıkladı!
DEM Parti'nin Ekrem İmamoğlu ziyaretinin tarihi belli oldu
Demir Kubbe Delindi: İsrail’in Savunması Çöktü, Türkiye’yi Hedef Alan Kirli Oyun Ortaya Çıktı!
Saadet Partisi TBMM Grup Başkanı Av. Bülent Kaya: Yargı Bağımsız Değil