Ahmet Hakan yine 'gereğini' yaptı: "Canım Başkan’ım. Böcük Başkan’ım"

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, şarkıcı Nükhet Duru’nun konser vermek için gittiği Antalya’da, belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yönelik “Canım Başkan’ım. Böcük Başkan’ım. Siz bize bir lütufsunuz." sözlerine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı televizyon programında Ahmet Hakan’a “gereğini yap” demişti. Bu ifadeler üzerine Ahmet Hakan sosyal medyada gündem olurken bir çok isim tarafından eleştirildi.

Ahmet Hakan bugünkü “Canım Başkan’ım, böcük Başkan’ım “ başlıklı yazısında ise şarkıcı Nuket Duru’nun CHP Antalya Belediye Başkanı Mühittin Böcek’e ”Canım Başkan’ım. Böcük Başkan’ım. Siz bize bir lütufsunuz. Siz Antalya’ya bir lütufsunuz” sözlerini köşesine taşıyarak bir kıyaslama yaptı.

NÜKHET DURU’YU YADIRGAYAN OLMAMIŞ
Nuket Duru’ya bu sözlerinden dolayı kimsenin yalaka demediğine dikkat çeken Ahmet Hakan “Nükhet Duru’yu yadırgayan olmamış pek. “Böcük” tabirine takılan da yok.Ne Nükhet Duru TT olmuş ne Muhittin Böcek. Ortada “yalaka” diye bir kelimenin izine tozuna rastlanmıyor. Acımasız bir alay fırtınasının esamesi okunmuyor” diye yazdı.

Nuket Duru’nun aynı sözleri Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a söylemesi halinde kendisine “yalaka sanatçı” denileceğini iddia eden Hakan "Bu rezilliği çıkmış riyakârlığı...Benim artık midem kaldırmıyor” ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak