Ahmet Hakan'dan "Akşener'ciyim" çıkışı!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "İYİ Parti, Türk yargısının hazırladığı fezlekeye bakar, gereği neyse onu yapar" şeklindeki açıklamasını yorumladı.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na gelen fezlekelerle ilgili olarak 'Fezleke konusunda ben Akşener’ciyim' başlıklı bir köşe yazısı ortaya koydu. Fezlekeler konusunda İYİ Parti'de iki görüşün öne çıktığını belirten Hakan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'nun "Biz İYİ Parti olarak 'evet' diyeceğiz" ifadesini ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "İYİ Parti, Türk yargısının hazırladığı fezlekeye bakar, gereği neyse onu yapar" şeklindeki açıklamasını hatırlattı.

"Ben Ağıralioğlu’nun tavrını değil de Meral Akşener’in tavrını benimseyenlerdenim" diyen Hakan, şunları belirtti:

"Toptan evetçi ya da toptan hayırcı olmak yerine her fezlekenin önüne arkasına bakarak tutum almak. Hakkaniyetli tutum budur."

Güncel Haberleri

Bakan Çiftçi acı haberi duyurdu: Eskişehir'de Uzman Çavuş şehit düştü
Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci’ye 10 yıl hapis istemi
Yeni UFO belgeleri yayınlandı
Türk bayrağını sökerek yere atan şüpheli: 'Arada sırada kendimi kaybediyorum'
Haluk Levent'ten o iddia üzerine açıklama: 'Hayatım boyunca sigara dahi içmedim'