AKP-HDP ziyareti AKP'lilerin başını döndürdü! Her telden çalıyorlar...

AKP HDP ziyareti, Cumhur İttifakı içinde krize döndü. AKP cenahından dahi tepki gören ziyaret, yine AKP içinde normal karşılandı.

AKP'nin sürekli 'terörist' olarak nitelediği ve terör örgütü PKK'nın 'siyasi uzantısı' olarak suçladığı HDP'yi anayasa değişikliği için ziyaret etmesinin yankıları sürüyor.

AKP'li Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve beraberindeki heyetin TBMM'de HDP'yi ziyaretinin ardından adeta kıyamet koptu. Hem muhalefet kanadı hem de AKP kanadından ziyarete çok sayıda tepki gelirken, AKP içinden bir grup bu ziyareti görmezden gelerek sessiz kalmayı tercih etti. 

SELAHATTİN DEMİRTAŞ VE FİGEN YÜKSEKDAĞ İLE AYNI KAREDELER

Öte yandan yine AKP'lilerin başta Erdoğan olmak üzere hedef aldığı HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ fotoğraflarının da ziyarette çekilen fotoğraf karesinde bulunması ayrı bir polemik yarattı. Sosyal medyada birçok kullanıcı AKP'ye 'terör' söylemleri üzerinden yüklendi.

"SUÇLAMAK DOĞRU OLUR MU?"

Son olarak eski AKP milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner "HDP’yi PKK ile bir tutup eleştirmek, dahası HDP ile diyalog-işbirliği halinde olan başkalarını suçlamak doğru olur mu?" ifadelerini kullandı.
 

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’